رفتن به محتوای اصلی

فرمانده بسیج ناحیه بجنورد از ارائه بیش از 2331 عنوان فعالیت انجام شده نیمه نخست سال 1400 با رویکرد کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان خبر داد

الهی راد

مهدی الهی راد در این زمینه تاکید کرند که یکی از برنامه های جدی بسیج و سپاه در سال جاری کمک به 6 آسیب اجتماعی (کاهش طلاق، کاهش اعتیاد، افزایش ازدواج، افزایش فرزندآوری، عفاف و حجاب و امربه معروف و نهی از منکر) است که معاونت اجتماعی ناحیه بسیج با همکاری فرمانده پایگاه های بسیج در شش ماهه اول در سطح پایگاه های  شهرستان بجنورد به ارائه بیش از 386 کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی 194 مسابقه فرهنگی و ورزشی 492 تولید محتوا 109 کار خلاقانه مبتکرانه با رویکرد کاهش آسیبهای اجتماعی در محله پرداختند.

در پایان فرمانده ناحیه بجنورد بر لزوم هم افزایی هرچه بیشتر سازمان های متولی کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان و استفاده حداکثری از همه امکانات برای ارتقا سلامت محله تاکید کردند.

دسته بندی

برچسب‌ها